Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Tanne
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous
Naam: Lynn

Tanne is bij ons thuis geweest voor een Kickstartgesprek en dat heeft ons heel goed weer op weg gebracht. We wisten niet welke kleuren we in huis wilden gebruiken en we liepen vast in de indeling. Ze heeft een aantal goeie tips gegeven en we hebben ook al een goede basiskleur uit kunnen kiezen. Het was fijn dat ze al een heleboel kleurenwaaiers en andere stalen van behang en gordijnen bij zich had.

 by Anonymous
Naam: Lisanne

Tanne weet echt heel goed wat ze doet. Ik lag in de knoop met allerlei ideeën voor mijn slaapkamer maar zij heeft met mij gezeten (wat ook nog eens heel gezellig was 😉 en bracht het allemaal bij elkaar. Hoe ze vervolgens het advies opmaakt is heel mooi, ik was meteen enthousiast toen ik het binnen kreeg.

 by Anonymous
Naam: Annemarie & Lucas

Studio Tanne is een echte aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een prachtig interieurplan, dat op een snelle, soepele en prettige wijze tot stand komt. Tanne is erg fijn om mee samen te werken; gezien haar kennis en visie heeft ze binnen no-time begrepen waar je naar op zoekt bent. Dit weet ze vervolgens uit te werken in een duidelijk plan, van A (interieurvisie) tot Z (concrete lijst met items in diverse webshops). Hierbij heeft ze onze kleur-, materiaal- en duurzaamheidswensen perfect weten te verwerken. Het was niet makkelijk om ons verouderde jaren-60 huis om te toveren naar een lichte, fijne en gezellige plek, maar met Studio Tanne is het 100% gelukt.

 by Anonymous
Naam: Pim & Carlijn

Het was erg fijn om te werken met Tanne. Nadat ons nieuwbouwhuis af was (muren, vloer, meubels), vonden wij het lastig om sfeer toe te voegen. We hebben Tanne gevraagd om te helpen. Onder het genot van een kopje thee hebben we kennis gemaakt en vroeg ze ons naar onze wensen en wat we wel/niet mooi vinden. Tanne heeft een compleet en handig plan opgesteld inclusief een kooplijst waardoor we met een paar inkopen ons huis gezellig en sfeervol konden maken. Ze liet ons zien dat het gebruik van donkere tinten in de juiste verhouding warmte brengt en niet zo spannend was als wij zelf vonden. Het plan kunnen we in de toekomst ook weer gebruiken bij nieuwe aankopen of aanpassingen. Dus wij zijn helemaal blij: een gezellig huis in onze stijl!

 by Anonymous
Naam: Jessica Hofmann

Het was ontzettend fijn samenwerken met Tanne; ze luisterde goed naar onze wensen en input, nam de tijd en kwam met nieuwe inzichten en frisse ideeen. Ze speelt flexibel en pragmatisch in op de input die ze krijgt, en bouwt zo een advies wat goed aansluit bij je wensen en tegelijkertijd nieuwe input geeft waar je ook echt wat aan hebt. Voor ons was het erg geslaagd, en ik beveel Tanne dan ook van harte aan!